Antena 3 CNN Life Oameni El este ofițerul român decapitat într-un port din China. Bogdan avea doar 29 de ani: "Drum lin spre ceruri, Coco!"

El este ofițerul român decapitat într-un port din China. Bogdan avea doar 29 de ani: "Drum lin spre ceruri, Coco!"

Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat, luni seara, că un ofițer român a murit în timpul unei operațiuni de încărcare-descărcare, Într-un port din China. Prietenii tânărului sunt în stare de șoc.

El este ofițerul român decapitat într-un port din China. Bogdan avea doar 29 de ani: "Drum lin spre ceruri, Coco!"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Aug 2023   •   17:06

Conform Sindicatului Liber al Navigatorilor, pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții ofițerului român de 29 de ani. 

"N.B.P. se afla la manevra pupa între doua parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc.

Autoritățile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident.

Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați).

Bogdan avea doar 29 de ani. Tânărul a absolvit Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ din Constanța. Tânărul ofițer mai făcuse câteva voiaje, iar  acum era angajat pe o navă sub pavilion Hong Kong.

Prietenii lui Bogdan și-au luat rămas bun de la el și prin intermediul rețelelor de socializare.

"Un marinar nu-i om de rând...El este un personaj de basm și de poveste, purtând cu el legenda personală peste a mării lume abisală, iar tu ce marea o privești de pe un mal când nava o zărești , te roagă...mulțumește și te-nclină căci apariția ei este divină!!!.. R.I.P BOGDAN";

"Călătoria ta pe pământ sa sfârșit, acum vei începe o nouă călătorie acolo sus. Drum lin, Bogdan!";

"Drum lin spre ceruri, Coco!!!"

"Greu! Foarte greu de crezut așa ceva! Mare păcat și durere pentru familie!", au scris prietenii săi.

×
Subiecte în articol: Bogdan decapitat China ofițer român port
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close