Antena 3 CNN Life Oameni Ela Crăciun şi poveţele lui Chris Simion: „Fericirea este direct proporţională cu împăcarea sufletească”

Ela Crăciun şi poveţele lui Chris Simion: „Fericirea este direct proporţională cu împăcarea sufletească”

Ela Crăciun şi poveţele lui Chris Simion: „Fericirea este direct proporţională cu împăcarea sufletească”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
05 Aug 2013   •   17:33

Originară din Țara Maramureșului, Chris Simion este scriitoare şi regizor, autoare a şapte cărţi, printre care „În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine” şi fondatoare a companiei de teatru D’AYA, alături de scriitorul francez Pascal Bruckner, scrie Ela Crăciun pe blogul ei.

"Dincolo de datele concrete care o fac atât de cunoscută, Chris Simion este o femeie absolut încântătoare, pentru fiecare zi este un dar, care știe să aprecieze şi să trăiască fiecare clipă cu bucurie, seninătate şi dragoste pentru viaţă şi pentru cei din jur. Am avut ocazia să o întâlnesc recent și să extrag de la ea câteva învăţăminte pe care vi le voi împărtăşi în rândurile de mai jos. Ceea ce Chris Simion încearcă să ne transmită întotdeauna este că pentru a fi fericit, nu contează ceea ce ai, ci ceea ce simţi şi ceea ce faci. Sensibilitatea, dragostea de semeni şi Dumnezeu este în fiecare dintre noi, numai că, pentru a te bucura de ele, trebuie să le cultivi în inima ta. În cele ce urmează, am cules câteva gânduri ale celei care se autodefinește drept „un om în permanență căutare de sine”.


Citeşte interviul Chris Simion: pledoarie pentru suflet , pe ElaCraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close