Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei: Ciprian Lupu, omul care ne oferă tuturor o lecţie de viaţă

Eroul Zilei: Ciprian Lupu, omul care ne oferă tuturor o lecţie de viaţă

Un braşovean ne oferă tuturor o lectie de viaţă. Ciprian Lupu a trăit şocul vieţii sale în 2002 când, în urma unei sărituri în Marea Neagră, a rămas paralizat. De atunci, se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar asta nu l-a împiedicat să îşi împlinească cel mai mare vis - să devină pilot de raliu şi să aibă propria sa maşină de curse.

Eroul Zilei: Ciprian Lupu, omul care ne oferă tuturor o lecţie de viaţă
07 Feb 2020   •   12:26

Ciprian Lupu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre cum a reuşit să depăşească ceea ce părea pentru unii, inimaginabil.

''Acesta a fost visul meu din copilărie, să particip la competiţiile de motor-sport, să particip la raliuri. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, am spus-o de puţine ori, nu am făcut public acest lucru. Poate dacă nu aş fi păţit incidentul acesta, poate nu mi-aş fi urmat visul, să iau startul de la egal la egal cu colegii cu care sunt competitor acum'', a mărturisit Ciprian Lupu la Antena 3.

Nu a fost deloc uşor, însă a luat lecţii de la cei mai buni, iar de doi ani este pilot cu acte în regulă şi ia parte la competitii importante. Mai mult, are propria maşina, cu modificări şi adaptări ce îi permit să concureze cot la cot cu ceilalţi piloţi.

Eroul Zilei: Ciprian Lupu, omul care ne oferă tuturor o lecţie de viaţă

×
Subiecte în articol: lectie de viata Eroul Zilei ciprian lupu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close