Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Dana Lupşa, omul care explică banii pe înţelesul copiiilor şi care învaţă mamele să îşi deschidă afaceri

Eroul Zilei. Dana Lupşa, omul care explică banii pe înţelesul copiiilor şi care învaţă mamele să îşi deschidă afaceri

Nu prea învăţăm la şcoală cum să ne gestionăm banii, deşi este ceva foarte important. O asociaţie din Braşov oferă gratuit ateliere de educaţie financiară pentru copii şi organizeaza o şcoala antreprenorială pentru mame, care presupune un an de consultanţă şi cursuri în domeniul financiar.

Eroul Zilei. Dana Lupşa, omul care explică banii pe înţelesul copiiilor şi care învaţă mamele să îşi deschidă afaceri
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2020   •   13:50

Happy Moms este proiectul prin care copiii din familii defavorizate pot participa gratuit la tabere de educaţie financiară, iar mamele pot învăţa să construiască o afacere profitabilă.

Dana Lupşa este omul care explică banii pe înţelesul tuturor.

''Este o întreagă echipă alături de mine şi mă bucur că este aşa. De peste şase ani aceste proiecte bucură comunităţi din cinci oraşe din România. Comunităţi de mame, de copii aduc bucurie şi educaţie.

Acum încercăm acest proiect într-unul online. Discutăm despre dobândă, costuri, salariu, nevoi, dorinţe, despre nişte elemente care se transformă în abilităţi necesare unui adult echilibrat din punct de vedere financiar'', a spus Dana Lupşa despre proiectul său de suflet.

×
Subiecte în articol: dana lupsa Eroul Zilei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close