Antena 3 CNN Life Oameni Femeie de 92 de ani, medic pensionar, pe locul 3 la Crosul Unirii de la Alba Iulia: "Ediția din acest an ne-a oferit o experiență plină de emoții și învățăminte"

Femeie de 92 de ani, medic pensionar, pe locul 3 la Crosul Unirii de la Alba Iulia: "Ediția din acest an ne-a oferit o experiență plină de emoții și învățăminte"

Veronica Negreanu, medic pensionar în vârstă de 92 de ani din Constanța, a reușit să ocupe astăzi locul al treilea la categoria 70+, la Crosul Unirii din Alba Iulia.

Femeie de 92 de ani, medic pensionar, pe locul 3 la Crosul Unirii de la Alba Iulia: "Ediția din acest an ne-a oferit o experiență plină de emoții și învățăminte"
Sursa foto: Facebook/ Marius Filimon
de Mia Lungu    |    26 Noi 2022   •   21:24

"Crosul Unirii nu este neapărat despre o competiție în sine, ci este despre bucuria de a face mișcare, despre provocările participanților de a-și depăși propriile limite sau despre dorința de a fi alături de prieteni sau necunoscuți", spune Marius Filimon, viceprimarul din Alba Iulia.

"Ediția din acest an, a 53-a, ne-a oferit o experiență aparte, plină de emoții și învățăminte. Venită tocmai din Constanța, special pentru a participa la acest cros, doamna Veronica Negreanu este născută în anul 1930.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La vârsta de 92 de ani a reușit să ocupe locul III la categoria 70+ ani. Ce exemplu mai bun de ambiție și de a ne bucura de viață vrem? Cu siguranță, niciunul. Felicitări și multă sănătate, doamnă Veronica Negreanu!", a transmis Marius Filimon.

×
Subiecte în articol: medic Alba Iulia Crossul Unirii
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close