Antena 3 CNN Life Oameni ”Fosta prietenă a iubitului meu m-a sunat. Ce mi-a spus mi-a schimbat viața... Acum mă panichez de fiecare dată când sună telefonul”

”Fosta prietenă a iubitului meu m-a sunat. Ce mi-a spus mi-a schimbat viața... Acum mă panichez de fiecare dată când sună telefonul”

”Fosta prietenă a iubitului meu m-a sunat. Ce mi-a spus mi-a schimbat viața... Acum mă panichez de fiecare dată când sună telefonul”
02 Apr 2019   •   12:37

O cititoare The Sun cere sfatul expertei în relații pentru The Sun: „Fosta prietenă a iubitului meu m-a sunat și mi-a spus că încă mai fac sex. Vestea a fost complet neașteptată iar acum ma panichez de fiecare dată când îmi sună telefonul. Prietenul meu are 35 de ani, eu am 29 și sunt îndrăgostită nebunește de el. Am avut o relație minunată până să primesc telefonul care mi-a schimbat viața. 

Prietenul meu a recunoscut că s-au mai văzut dar doar de două ori și asta din cauza unei vești triste legate de un prieten comun. Ea însă mi-a spus că ei se iubesc pasional și că sunt suflete pereche. Dacă ar fi avut o aventură cu oricare altă femeie aș fi trecut peste, dar nu pot să îl împart cu fosta lui prietenă.”

Deidre răspunde: „Vorbește deschis cu el, încă o dată. Fii sigură că înțelege că nu ești dispusă să îl împarți cu nimeni. El trebuie să o scoată din viața lui, nu să se întoarcă la ea de fiecare dată când primește o veste proastă.”

Sursă: The Sun 

×
Subiecte în articol: relatie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close