Antena 3 CNN Life Oameni Stătea singur la masă. Nimeni nu voia să se apropie de băiat. Un fotbalist celebru a văzut scena și s-a așezat lângă el. Ce s-a întâmplat

Stătea singur la masă. Nimeni nu voia să se apropie de băiat. Un fotbalist celebru a văzut scena și s-a așezat lângă el. Ce s-a întâmplat

Stătea singur la masă. Nimeni nu voia să se apropie de băiat. Un fotbalist celebru a văzut scena și s-a așezat lângă el. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Sep 2016   •   11:51

O fotografie impresionantă cu un cunoscut fotbalist american care apare mâncând pizza cu un băiețel autist face furori pe rețelele de socializare. Imaginea a fost postată pe Facebook chiar de mama copilului. Ea a fost impresionată de gestul lui Travis Rudolph, care joacă la echipa Florida State University.

”În ziua aceea, nu a mai trebuit să-mi fac probleme că băiețelul meu va mânca singur la masă, așa cum se întâmplă de obicei”, a spus mama băiețelului.

Travis, în vârstă de 20 de ani, vizita Școala Gimnazială Montford, când l-a văzut pe băiat stănd singur la masă. ”L-am întrebat dacă mă pot așeza lângă el, mi-a spus că da, apoi am început să vorbim despre fotbal” povestește fotbalistul.

„Și eu am fost copil… și îmi aduc aminte foarte bine ce însemna pentru noi ca un jucător de fotbal să vină și să vorbească cu noi. Am simțit că micul meu gest poate face o diferență”, a mai declarat fotbalistul.

În postarea de pe Facebook, mama băiețelului l-a descris pe fotbalist ca fiind un ”erou”. Ea spune că nu va uita niciodată acel moment.

×
Subiecte în articol: copil fotbalist autism
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close