Antena 3 CNN Life Oameni Gestul înduioșător al unui om sărman: Domnul Dănuț a salvat opt cățeluși aruncați la o ghenă de gunoi din Galați | "Trăiește într-o casă modestă"

Gestul înduioșător al unui om sărman: Domnul Dănuț a salvat opt cățeluși aruncați la o ghenă de gunoi din Galați | "Trăiește într-o casă modestă"

Un bărbat din Galați a făcut un gest de omenie care a impresionat sute de oameni, care s-au oferit imediat să îl ajute pe "domnul Dănuț".

Gestul înduioșător al unui om sărman: Domnul Dănuț a salvat opt cățeluși aruncați la o ghenă de gunoi din Galați | "Trăiește într-o casă modestă"
Sursa foto: Facebook/ Help Labus
de Mia Lungu    |    12 Oct 2023   •   13:15

Opt cățeluși, de doar câteva săptămâni, au fost aruncați într-un container de gunoi aflat lângă un cimitir din Galați. Domnul Dănuț i-a salvat, iar gestul acestuia a emoționat sute de oameni.

Cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare, de reprezentanții asociației de protecție a animalelor „Ajutați-l pe Lăbuș”, care au făcut un apel pentru salvarea lor. În scurt timp, postarea a devenit virală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vești bune despre cei opt căței. Am căutat să aflăm ce s-a întâmplat cu micuții aruncați în containerul de gunoi și am avut bucuria să constatăm că au fost preluați de un om sărman, care trăiește într-o casă modestă. 

I-am mulțumim din suflet și l-am rugat să îi găzduiască până găsim adoptatori sau loc în adăpost. Este nevoie de implicarea tuturor să ii ajutăm să crească sănătoși!!! Este nevoie de hrană pentru cățeluși mici, deparazitare, vaccinare.

Vom reveni cu poze individuale, poate cineva dorește să adopte", au transmis reprezentanții ONG-ului, pe Facebook.

Sute de oameni au fost impresionați de gestul bărbatului

"Eu veneam de la muncă erau în mijlocul drumului grămadă unul băgat în altul, tremurau mititeii. I-m luat și i-am dus lângă ghena de gunoi, unde le-am făcut un culcuș din două cutii și o pernă pe care am găsit-o. Am lăsat vorbă tatălui meu să-i spună vecinului nostru despre ei, un om bun și modest. Să-i dea Dumnezeu sănătate multă și viață lungă".

"Am constatat că tot oamenii cu venituri modeste sunt mai generoși decât alții cu posibilități incomparabil mai buni. Cinste celui ce nu a trecut indiferent".

"Sărmanii au bogăția în suflet!"

"Ce mă bucur! Dumnezeu lucrează prin oameni simpli, dar cu iubire în suflet!!"

"Multă sănătate doamne ajută om cu suflet dulce..nu degeaba se spune că de la sărac pleci cu firmituri în barbă dar de la bogat ba!

"Cum il putem ajuta financiar pe domnul Danut?", sunt o parte dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Neasteptate vesti bune ❤️? Am cautat azi sa aflam ce s-a intamplat cu micutii aruncati in containerul de gunoi si am...

Posted by Help Labus on Wednesday, 11 October 2023

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close