Antena 3 CNN Life Oameni I-a spus șefului său că mai are un an de trăit și că nu are cu ce să-și plătească înmormântarea. Apoi s-a trezit cu o echipă de muncitori în curte

I-a spus șefului său că mai are un an de trăit și că nu are cu ce să-și plătească înmormântarea. Apoi s-a trezit cu o echipă de muncitori în curte

I-a spus șefului său că mai are un an de trăit și că nu are cu ce să-și plătească înmormântarea. Apoi s-a trezit cu o echipă de muncitori în curte
Sursa foto: Foto: gofundme.com
16 Mai 2016   •   12:07

Un bărbat bolnav de cancer în stadiu terminal, căruia doctorii i-au mai dat un an de trăit, a fost impresionat de gestul pe care șeful său l-a făcut pentru el.

Keith Ellick, în vârstă de 41 de ani, l-a anunțat pe șeful său, Addam Smith, că mai are un an de trăit și că nu își permite nici măcar să-și plătească înmormântarea.

După ce Ellick l-a rugat pe șeful său, care deține o companie de amenajări exterioare, să-l ajute să-și repare gardul, Smith a mers mai departe și a adunat o echipă ce voluntari care a renovat complet locuința britanicului. Materialele folosite la renovarea casei au provenit din donații.

Addam Smith a oranizat și o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe prietenul său să-și cumpere casa în care locuiește alături de familia lui. În plus, Smith l-a ajutat Ellick să obțină o programare la un renumit medic oncolog din Londra.

„Ce ați făcut pentru mine este extraordinar. Nu mi-a spus nimeni că, în lume, există astfel de oameni”, a declarat, în lacrimi, bărbatul.

Sursă: The Independent

 

 

 

×
Subiecte în articol: cancer ajutor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close