Antena 3 CNN Life Oameni „Împreună am învăţat viaţa şi împreună am învăţat şi iubirea”. Campania "Iubeşte-te", ultimul episod

„Împreună am învăţat viaţa şi împreună am învăţat şi iubirea”. Campania "Iubeşte-te", ultimul episod

„Împreună am învăţat viaţa şi împreună am învăţat şi iubirea”. Campania "Iubeşte-te", ultimul episod
26 Feb 2015   •   19:40

În luna în care tradiţia ne învaţă să ne declaram iubirea în cuplu, Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3, ne-a îndemnat să întoarcem noţiunea de iubire către noi însene, femeile, să învăţăm să ne declarăm nouă iubire.

Campania „Iubeste-te”, care s-a derulat pe parcursul a opt zile pe blogul ElaCraciun.ro, a ajuns astăzi la ultimul episod. Un episod în care este prezentată povestea lui Ladislau şi Alma Redlinger, protagoniști ai unei frumoase povești de dragoste, care durează de 75 de ani.

Ladislau şi Alma Redlinger s-au alăturat campaniei „Iubeşte-te” şi i-au deschis Elei Crăciun uşile casei, atelierului și poveștii lor. Întrebat care este secretul unei vieţi în doi timp de 75 de ani, domnul Redlinger a răspuns cu naturaleţe: "Iubirea".

"Ne iubeam fără s-o spunem, ni se părea că este ceva, aşa, ca de la sine înţeles. Cu vârsta am învăţat că e foarte bine s-o spui", a mai spus domnul Redlinger.

 

 

 

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close