Antena 3 CNN Life Oameni În Premieră: Călătorie în Țara Minunilor cu Florin Piersic

În Premieră: Călătorie în Țara Minunilor cu Florin Piersic

În Premieră: Călătorie în Țara Minunilor cu Florin Piersic
30 Oct 2016   •   21:55

Pentru maestrul Florin Piersic credința este unul dintre pilonii existenței sale. Credința, alături de figura maternă și colegii de scenă, este una dintre elementele care l-au modelat.

Unul dintre locurile sale de suflet este Israelul. Într-una din călătoriile sale în ”Țara sfântă” a fost însoțit de echipa ”În Premieră”.

”Pe aici au fost colegi de-ai mei, Dinică, Moraru. Sunt pentru a 42-a sau 43-a oară în Israel” spune maestrul cu emoție, atunci când pășește prin Ierusalim.

Dar tristețea nu îl copleșește. Face poze cu toți cei care i-o cer, zâmbește și este mereu atent cu fanii săi.

Relația sa cu Biserica este una specială. ”Teoctist mi-a spus că a iubit-o pe mama si a cerut-o de nevastă. Vă dați seama ce mă leagă de Biserică” povestește maestrul, în timp ce pe obraji i se scurge o lacrimă.

În autocar redevine acel Florin Piersic spumos, de care nu te mai saturi. Poate vorbi ore în șir, iar audiența, micuță de această dată, este captivată. În mașină a vorbit până s-a stricat microfonul, până s-au terminat bateriile de la două camere și de la un telefon mobil. Și nu a terminat ce avea de spus. ”Mâine vă aduc un CD cu mine” glumește maestrul.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close