Antena 3 CNN Life Oameni INTERVIU: Ana-Maria Roman, un reporter altfel

INTERVIU: Ana-Maria Roman, un reporter altfel

INTERVIU: Ana-Maria Roman, un reporter altfel
Sursa foto: Foto: Adi Popa
25 Mar 2014   •   13:56
 "Ana-Maria Roman. O știți de la televizor. E fata frumoasă care zi de zi aproape transmite pentru Antena3 de la DNA. Așa îi și spunem în redacție: Ana de la DNA.

Am petrecut câteva ore la ședința foto unde ea s-a relaxat și s-a bucurat tare de experiența de divă. Am vorbit despre reporterie, despre minciunile bărbaților dar și despre secrete mai mici că cele mari rămân secrete.
Vă invit să o descoperiți pe Ana așa cum o văd eu: o fată frumoasă și simplă din Ardeal. Un om cu picioarele adânc înfipte în pământ", scrie Fifi autoarea interviului cu Ana-Maria Roman de pe FifiŞtie.blogspot.ro.
 
Pe tine toata lumea te stie ca Ana Maria de la DNA. Te deranjeaza?
Atata timp cat sunt Ana-Maria din fata de la DNA, nu. Pentru cei care ajung IN DNA da, este un deranj.

Ce nu vad oamenii la televizor?
Ca treaba reporterilor este sa petreaca ore in sir pe telefoane si in  vizite la surse sa faca rost de informatii, ca asta implica stres si nervi, ca toata ziua traim cu groaza ca un alt jurnalist ar putea sa dea un Breaking News inaintea noastra. Stresul asta incepe dimineata la prima ora si se termina noaptea. Lumea crede ca meseria noastra inseamna sa luam interviuri si sa dam live, fara sa stie ca asta e de fapt cea mai usoara parte. Bine, nu doar lumea, sunt si reporteri care cred asta.

Esti cu siguranta una din cele mai stilate aparitii. Cat timp petreci pina alegi tinuta de direct?

Ar putea sa iti raspunda Nadina Campean, prietena noastra care prezinta jurnalul de dimineata. Ma trezesc la 7:30 si in functie de cate minute
intarzii la live in 09:00 putem face un calcul sa vedem cat timp mi-a luat in ziua respectiva sa ma imbrac. Imi ia cam 30-40 de minute. Apoi urmeaza machiajul dar de obicei nu apuc, primul live e fara make up. Cand pierd timpul ma mai aranjez si la DNA, sunt singurul reporter care isi face bucle la generator.

Citiţi continuarea interviului cu colega noastră Ana-Maria Roman pe FifiŞtie.blogspot.ro.

Fotografii de Adi Popa.

×
Subiecte în articol: interviu antena3
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close