Antena 3 Life Oameni INTERVIU emoționant cu Florin Piersic despre viață, așteptări și momentele dificile

INTERVIU emoționant cu Florin Piersic despre viață, așteptări și momentele dificile

de S.T.    |    27 Dec 2017   •   22:36
INTERVIU emoționant cu Florin Piersic despre viață, așteptări și momentele dificile
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Jurnalista Alessandra Stoicescu i-a luat un interviu marelui actor Florin Piersic.

Actorul a rugat-o pe jurnalistă la Antena 3: „Nu îmi mai spuneți maestre!”. Dan Negru a intervenit în timpul emisiunii și i-a spus Alessandrei Stoicescu: „Nu am văzut ce ați vorbit până acum, dar am uitat să te avertizez de un lucru: să nu îi spui maestre. Îl enervează rău. I-ai spus „maestre” cumva?”.

Răspunsul jurnalistei a fost, răzând: „Păi se putea?”.

De ce nu îi place lui Florin Piersic să i se spună „maestre”?

Marele actor a avut ocazia să-l întâlnească pe Tudor Arghezi și atunci a fost inspirat de acesta.

„Când am fost la Mărțișor și am dat mâna cu Tudor Arghezi, mi-a spus „Mie să nu-mi spui maestre”. „De ce?”.  „Pentru că dacă sunt zece artiști la o masă și strigi maestre!, toți întorc capul””, și-a amintit actorul.

„Publicul e pulsul. În clipa în care apari și te vede, publicul te onorează(...). Mă indispune că lumea caută tot timpul să afle o veste proastă despre artiști, de ce? Pentru ce? Eu niciodată nu iau medicamente, sunt sănătos”, a mai spus marele actor.

Unde e acasă pentru Florin Piersic?

„E peste tot acasă. Sunt cetățean român și am primit și cetățenia Moldovei(...).Mă simt bine la Cluj, acolo e familia mea”, a răspuns actorul.

„Primul meu rol a fost Pilat din Pont. Au venit actori de la teatru și au spus: Eram în clasa a patra, aveam zece ani. Am fost talentat, îmi dau seama din foarte multe lucruri”, a dezvăluit Florin Piersic.

 

×
Parteneri
x close