Antena 3 CNN Life Oameni John Malkovich, plătit de colegii din facultate să le facă temele

John Malkovich, plătit de colegii din facultate să le facă temele

John Malkovich, plătit de colegii din facultate să le facă temele
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
28 Iul 2013   •   12:28
Actorul american John Malkovich obişnuia să le ia bani colegiilor de facultate pentru a le face proiectele şi temele, aceştia nefiind foarte interesaţi de cursurile creative, informează contactmusic.com.
Actorul admite că prietenii lui nu erau foarte interesaţi de cursurile creative de la colegiul de teatru, povestind că obişnuiau să îl plătească pentru a le face proiectele şi temele. De asemenea, el spune că acest lucru l-a ajutat să-şi contruiască o carieră de succes în industria modei.
"Când eram la Universitatea din Illinois, realizarea costumelor făcea parte din cursurile de teatru. Învăţam să desenăm, să coasem. Colegii mei nu prea erau interesaţi. Hainele, coafurile şi machiajul nu reprezentau pentru ei un punct de interes. Astfel, ei obişnuiam să mă plătească pentru a le face proiectele", a povestit actorul american.
"Am început să fac costume pentru compania de teatru Steppenwolf din Chicago. În 2001, un italian m-a întrebat dacă vreau să realizeze o linie vestimentară pentru bărbaţi. Mi-am făcut prima linie vestimentară, apoi pe a doua şi Technobohemian, în 2012. Sunt la a 17-a colecţie", a mai relatat acesta.
Chiar dacă a creat linii vestimentare pentru bărbaţi, John Malkovich insistă că el nu este "la modă". El a declarat ziarului francez Paris Match că are un stil vestimentar care nu este tocmai în pas cu tendinţele.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close