Antena 3 CNN Life Oameni Mesajul emoționant a unui copil de clasa a doua a ajuns viral pe rețelele de socializare

Mesajul emoționant a unui copil de clasa a doua a ajuns viral pe rețelele de socializare

Mesajul emoționant a unui copil de clasa a doua a ajuns viral pe rețelele de socializare
28 Mai 2018   •   14:36

Un elev de clasa a doua a scris despre modul în care și-ar dori ca telefoanele mobile să nu fi fost inventate niciodată, deoarece consumă atât de mult din timpul părinților lui, iar o fotografie a textului scris de el a devenit virală.

Profesorul copilului, Jen Adams Beason, a shareuit o fotografie cu mesajul emoționant al elevului anonim pe Facebook vinerea trecută. Aceasta a fost acum distribuită de peste 256.000 de ori pe rețelele de socializare. Iată ce spunea scrisoarea: 

"Dacă ar trebui să spun ce invenție nu-mi place aș spune că nu-mi place telefonul, nu-mi place telefonul mobil pentru că părinții mei stau toată ziua pe el. Un telefon este de multe ori un obicei urât.” "Urasc telefonul mamei mele și mi-aș dori să nu aibă unul. Asta este invenția care nu îmi place”, a recunoscut copilul.

Beason, profesorul care locuiește în Louisiana, a adăugat: "Scoate capul din telefon" și "ascultă-ți copiii". El a menționat că patru din cei 21 de elevi ai lui au spus lucruri similare legate de telefoanele mobile. 

Sursă: Business Insider

 

×
Subiecte în articol: telefon mobil copil
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close