Antena 3 CNN Life Oameni Mesajul viral care a inspirat zeci de mii de oameni. Ce a postat o tânără mamă pe Facebook înainte să moară

Mesajul viral care a inspirat zeci de mii de oameni. Ce a postat o tânără mamă pe Facebook înainte să moară

Mesajul viral care a inspirat zeci de mii de oameni. Ce a postat o tânără mamă pe Facebook înainte să moară
Sursa foto: Foto:.freeimages.com
21 Dec 2015   •   12:30

Un mesaj dictat de o femeie bolnavă de cancer și postat pe Facebook, la scurt timp după moartea ei, a devenit viral pe internet.

Heather McManamy (36 de ani) a fost diagnosticată cu cancer de sân în anul 2013. După doi ani de luptă cu boala, femeia a murit de curând. Ea l-a rugat pe soţul ei ca, după ce ea va muri, să posteze pe Facebook un mesaj.

Soțul ei i-a respectat promisiunea. Scrisoarea lăsată de Heather i-a impresionat pe toţi care au citit-o prin optimism, dar și prin umorul de care femeia a dat dovadă, chiar dacă se afla față în față cu moartea.

Tânăra mămică i-a rugat pe prieteni să-i spună fiicei sale cât de importantă este iubirea şi că viaţa trebuie trăită clipă de clipă, pentru că este foarte fragilă.

Vă prezentăm un pasaj din această scrisoare emoţionantă:

„Deci...am o veste bună şi una proastă. Vestea proastă e că am murit. Vestea bună este însă că, dacă puteţi citi aceste rânduri, voi cu siguranţă nu sunteţi morţi (doar dacă nu cumva există wi-fi în viaţa de dincolo). Da, e cam nasol. E aşa de nasol că nu pot descrie în cuvinte, dar mă bucur al naibii de tare că am trăit o viaţă plină de iubire, bucurii şi am avut prieteni extraordinari. Am norocul să pot spune că nu regret absolut nimic şi am făcut tot posibilul să trăiesc fiecare clipă cât mai intens. Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc pentru această viaţă minunată”.

„În cazul în care religia vă aduce confort, pot respecta acest lucru. Dar vă rog să respectați faptul că noi nu suntem religioși. Vă rog să nu-i spuneți Briannei că sunt în rai. În mintea ei, asta înseamnă că am preferat să fiu în altă parte decât alături de ea. În realitate, am făcut tot ce am putut ca să rămân aici cu ea. (…) Vă rog să nu vă gândiți la mine cu tristețe sau milă. Zâmbiți și amintiți-vă clipele grozave pe care le-am petrecut împreună. Urăsc al naibii de mult să întristez oamenii. Mai mult decât orice, îmi place să-i fac pe oameni să râdă”.

Citiți aici mesajul integral.


×
Subiecte în articol: cancer scrisoare mama
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close