Antena 3 CNN Life Oameni Mihăiță Neșu ne dă cea mai mare lecție: „Viața mea de acum este o bucurie extraordinară”

Mihăiță Neșu ne dă cea mai mare lecție: „Viața mea de acum este o bucurie extraordinară”

Mihăiță Neșu ne dă cea mai mare lecție: „Viața mea de acum este o bucurie extraordinară”
Sursa foto: Foto: captură foto Digi Sport
de S.T.    |    25 Dec 2017   •   21:23

La peste șase ani de la accidentul grav suferit în timpul unui antrenament al echipei Utrecht, fostul fotbalist Mihai Neșu ne-a oferit o lecție impresionantă de viață.

Într-un interviu difuzat în emisiunea Digi Sport Special, Neșu a descris noua sa viața ca fiind „o bucurie extraordinară” pentru că poate contribui la binele altora.

„Accidentul pe care l-am avut mi-a adus niște oameni extraordinari în jurul meu, m-a apropiat foarte mult de sora mea. Apoi, am și niște oameni extraordinari, tineri, care au grijă de mine și de fundație. Chiar dacă accidentul este ceva neplăcut, viața mea de acum este o bucurie extraordinară! Particip la lucrurile deosebite pe care oamenii de la fundație le fac. Fac terapie cu copiii și ne bucurăm împreună de fiecare progres pe care îl fac”, a spus Mihăiță Neșu, care a înființat o fundație prin care ajută tinerii cu dizabilități.

Părintele Arhim. Antim David – Starețul Schitului Măgureanu - a vorbit luni seară, la Antena 3, despre pacea sufletului, făcând referire la Mihăiță Neșu.

„Se transformă viața într-o bucurie, atunci când oamenii caută o bucurie. Viața fără Dumnezeu, chiar și atunci când ești sănătos fizic devine un adevărat chin. Omul nu poate trăi fără Dumnezeu, oricând ar nega lucrul acesta. Este important să înțelegem că a-l descoperi pe Dumnezeu înseamnă a descoperi bucuria”, a spus părintele.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close