Antena 3 CNN Life Oameni Interviu document cu Mircea Albulescu, la Secvențial: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite

Interviu document cu Mircea Albulescu, la Secvențial: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite

Interviu document cu Mircea Albulescu, la Secvențial: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Apr 2016   •   11:18

Actorul Mircea Albulescu a murit în această dimineață, la vârsta de 81 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sâmbătă, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național. Înmormântarea va avea loc duminică la cimitirul Reînvierea.

Vă prezentăm mai jos un interviu acordat de marele actor emisiunii „Secvențial cu Adrian Ursu”, despre schimbarea pe care a îmbrăţişat-o de-a lungul vieţii sale, dar şi despre sufletul poporului român, mereu tânăr.

"Schimbarea este izvorul tuturor lucrurilor bine în lumea aceasta. De aceea trebuie să ne bucurăm de orice schimbare", a afirmat Mircea Albulescu, vorbind cu plăcere despre teatrul radiofonic, mijlocul cert prin care actorul ajunge în sufletul ascultătorilor săi.

Întrebat care crede că este adevărata problemă care zbuciumă sufletul poporului român, actorul a răspuns senin că "nu este nicio problemă".

"Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite. Bunătatea şi înţelepciunea poporului român nu e o poveste, ci o realitate care trebuie păzită", a afirmat Mircea Albulescu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close