Antena 3 CNN Life Oameni Ultimul dans. Momentul impresionant în care o femeie bolnavă de cancer dansează pentru ultima oară cu soțul ei

Ultimul dans. Momentul impresionant în care o femeie bolnavă de cancer dansează pentru ultima oară cu soțul ei

Ultimul dans. Momentul impresionant în care o femeie bolnavă de cancer dansează pentru ultima oară cu soțul ei
Sursa foto: Foto: thislifeilive.com
01 Dec 2015   •   11:42
Rory Feek povestește pe blogul „This life I live” lupta pe care el și soția sa bolnavă o duc împotriva cancerului. Majoritatea postărilor sunt impresionante, nu numai prin dramatismul lor, dar și prin bucuria și dragostea pentru viață și familie pe care cei doi reușesc să le transmită într-un moment atât de greu al vieții lor.

Rory spune că Joey nu vrea să fie ținută minte drept „o femeie care a avut cancer”, ci ca o „soție devotată și o mamă iubitoare”.

Cei doi au postat recent un moment impresionant din viața lor. O imagine cu ceea ce a fost probabil ultimul lor dans împreună.

„Cu câteva zile în urmă, în ultima zi în care Joey a avut puterea să se ridice din pat, am strâns-o în brațe, ea m-a luat de mână și am dansat. I-am șoptit la ureche melodia  ‘You Look So Good In Love’, a lui George Strait. În mijlocul cântecului – pentru că eram foarte atent să n-o calc pe picioare – s-a oprit, s-a uitat la mine și mi-a spus: „Ce-ar fi să conduc eu?”. Și am lăsat-o să conducă, și am dansat încet în sufrageria mamei ei. Ca și în cazul dansului, ea vrea să facă toate lucrurile bine sau deloc. Vrea să împartă cu restul lumii tot ce este bun, tot ce este rău, tot ce este frumos. Și așa vom face.”



 
"braver than me" - a blog post and pics from one man's extraordinary, ordinary life.http://thislifeilive.com/braver-than-me/

Posted by Joey and Rory on Sunday, November 29, 2015

×
Subiecte în articol: dans cancer
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close