Antena 3 CNN Life Oameni Nouă semne că nu te pricepi la sex

Nouă semne că nu te pricepi la sex

Nouă semne că nu te pricepi la sex
29 Dec 2017   •   17:49

Semnele care indica faptul ca nu prea stralucesti in dormitor pot fi foarte subtile sau, din contra, foarte evidente. E destul de greu sa le recunosti caci, pana la urma, cine crede despre sine ca nu se pricepe la sex?

Totusi, daca esti dispusa sa identifici aceste semne, vei deveni cu siguranta o amanta mai pasionala, iar experientele din dormitor se vor imbunatati considerabil, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau. Nu e nimic rau sau gresit sa nu fii o regina a sexului, pentru ca, in timp ce nevoia este una naturala, priceperea se dobandeste prin experienta. Si nu trebuie sa transformi asta in principala ta preocupare, ci doar sa o privesti ca pe un mijloc prin care iti poti imbunatati viata!

Ai o constiinta de sine exacerbata

Unul dintre semnele cele mai evidente ca nu prea esti o regina a sexului este un nivel prea ridicat al constiintei de sine. Daca te jenezi sa fii vazuta dezbracata, daca te simti inconfortabil sa faci sex cu lumina aprinsa sau eviti sa-ti lasi partenerul sa te atinga in anumite locuri, asta inseamna ca sexul nu este unul dintre punctele tale tari. Ca sa savurezi sexul, trebuie sa te simti confortabil in propria piele.

Nu spui ce-ti doresti

Nu numai ca asta te va face sa pari deficitara la capitolul sex, dar il va face si pe partenerul tau sa se simta inadecvat. E destul de delicat sa spui cu voce tare ce-ti doresti si ce-ti place cu adevarat, dar este absolut necesar. Altfel, cum ar putea iubitul tau sa stie ce te satisfice cu adevarat?


sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: relatii cupluri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close