Antena 3 CNN Life Oameni "Nu lucrurile îţi aduc adevărata fericire". Miliardarul Richard Branson va dona jumătate din averea sa de 4 miliarde de dolari

"Nu lucrurile îţi aduc adevărata fericire". Miliardarul Richard Branson va dona jumătate din averea sa de 4 miliarde de dolari

"Nu lucrurile îţi aduc adevărata fericire". Miliardarul Richard Branson va dona jumătate din averea sa de 4 miliarde de dolari
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Feb 2013   •   09:06

Miliardarul britanic Richard Branson a anunţat că va dona jumătate din averea sa de patru miliarde de dolari, informează New York Daily News.

Mogulul britanic, fondator al casei de discuri Virgin şi al companiei aeriene Virgin Atlantic Airways, şi-a oficializat acest plan semnând un angajament faţă de instituţia filantropică fondată de Warren Buffet şi Bill şi Melinda Gates în 2010.

"Nu lucrurile îţi aduc adevărata fericire. Familia, prietenii buni, sănătatea şi satisfacţia că faci ceva pozitiv sunt lucrurile care contează cu adevărat” a spus Branson într-un comunicat de presă.

Din fericire, şi copiii mei, care sunt principalii moştenitori ai averii mele, sunt de acord cu mine” a mai precizat miliardarul într-un comunicat de presă, făcând referire la fiica sa Holly (31 de ani) şi fiul său Sam (26 de ani).

Suma generoasă pe care o va dona va fi investită în proiecte ale organizaţiilor de caritate care lucrează în colaborare cu guvernele.

 


 

 

×
Subiecte în articol: Warren Buffet
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close