Antena 3 CNN Life Oameni O femeie mărturisește: ”Am o relație de 5 ani. Când sunt în pat cu iubitul meu mă gândesc la...” - Așa poveste, mai rar!

O femeie mărturisește: ”Am o relație de 5 ani. Când sunt în pat cu iubitul meu mă gândesc la...” - Așa poveste, mai rar!

O femeie mărturisește în anonimat pentru The Guardian: „Îmi iubesc iubitul dar după cinci ani de relație, sentimentele față de el nu mai sunt la fel de puternice. De 15 ani însă sunt îndrăgostită de un muzician, care în ciuda faptului că acum are 40 de ani și este chel, mă înnebunește. 

O femeie mărturisește: ”Am o relație de 5 ani. Când sunt în pat cu iubitul meu mă gândesc la...” - Așa poveste, mai rar!
03 Ian 2020   •   11:34

Am citit atât de multe despre muzician și m-am uitat la aâtea videouri încât simt că îl cunosc mai bine decât pe iubitul meu. Este un om bun, deștept,  iubește animalele și este vegan, practic, tot ce iubitul meu nu este. Știu că este imposibil să ne întlnim, dar visez totimpul că ne vom căsători și vom avea o fetiță împreună. 

Problema cea mai mare este că atunci când fac dragoste cu iubitul meu mă gândesc la muzician. Simt că sunt îndrăgostită de el, chiar dacă nu îl cunosc”. 

Sursă: The Guardian  

 

×
Subiecte în articol: relatie iubire
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close