Antena 3 CNN Life Oameni O femeie se întreabă: ”Mă văd cu doi bărbați. Unul are un suflet minunat, celalalt este minunat în pat. Din păcate, de fiecare dată când sunt singură...”

O femeie se întreabă: ”Mă văd cu doi bărbați. Unul are un suflet minunat, celalalt este minunat în pat. Din păcate, de fiecare dată când sunt singură...”

O femeie mărturisește pentru The Guardian că nu știe pe care dintre cei doi bărbați cu care se vede să îl aleagă. Deși se vede cu amândoi în același timp, alegerea este foarte grea.

O femeie se întreabă: ”Mă văd cu doi bărbați. Unul are un suflet minunat, celalalt este minunat în pat. Din păcate, de fiecare dată când sunt singură...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Feb 2020   •   09:55

„O perioadă lungă am fost singură iar acum au apărut doi bărbați în viața mea. Unul este inteligent, amuzant și avem extrem de multe în comun. Cu toate acestea, relația sexuală nu merge deloc bine, simt că ne lipsește atracția. Îmi place să îl pup, să îl iau în brațe dar totuși nu simt că aș vrea mai mult. 

Celălalt bărbat este extrem de bun în pat. Am avut o atracție instantă iar chimia dintre noi pare a fi de pe altă planetă. Totuși, nu vorbim prea mult și ne scriem doar atunci când vrem să ne distrăm. Soluția pare a fi simplă: să încerc să construiesc o relație cu primul bărbat. Din păcate, de fiecare dată când sunt singură pun mâna pe telefon să îl sun pe celălalt pentru o partidă de amor”.

Mariella, expertă în relații pentru The Guardian este de părere că cel mai bine ar fi să aștepte, și să păstreze ambele relații. Înainte de a intra într-o relație serioasă este bine să analizezi toate aspectele potențialului partener. Cel mai bine este să caute un bărbat care este atât un prieten cât și un iubit. Până atunci însă, este chiar indicat să experimenteze cu cei doi. 

×
Subiecte în articol: relatie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close