Antena 3 CNN Life Oameni O fetiță de 7 ani a cerut un job la Google. Răspunsul uimitor pe care l-a primit de la șeful gigantului IT

O fetiță de 7 ani a cerut un job la Google. Răspunsul uimitor pe care l-a primit de la șeful gigantului IT

O fetiță de 7 ani a cerut un job la Google. Răspunsul uimitor pe care l-a primit de la șeful gigantului IT
16 Feb 2017   •   13:45

O fetiță în vârstă de șapte ani din Hereford, Marea Britanie, care a trimis o scrisoare la Google prin care a cerut o slujbă și a fost uimită să primească un răspuns chiar de la directorul general al companiei, Sundar Pichai, informează joi The Telegraph, potrivit Agerpres.

Imaginea idilică despre gigantului tehnologic din Silicon Valley, ca un parc de distracții al vieții corporatiste, cu tobogane între birouri și mașinuțe de karting, a captivat imaginația lui Chloe Bridgewater care a decis să aplice pentru o slujbă la Google.

Fetița de 7 ani a fost încântată să primească un răspuns chiar de la Sundar Pichai, după cum a arătat tatăl ei, Chris, într-un mesaj afișat pe Linkedin, ce a devenit viral. "Dacă vei continua să muncești din greu și să-ți urmezi visurile, poți realiza ceea ce îți dorești", scrie în răspunsul șefului Google. "Aștept cu nerăbdare să primesc cererea ta pentru slujbă când vei termina școala! :)", a scris acesta în epistola confirmată de Business Insider.

Tatăl lui Chloe a explicat că fetița sa își pierduse încrederea după un accident suferit în urmă cu câțiva ani și că scrisoarea a încântat-o.

"Ea este acum și mai dornică să se descurce bine la școală și să lucreze pentru Google", a scris Bridgewater. "Nu pot mulțumi îndeajuns unei persoane atât de ocupate pentru că și-a făcut timp să aducă visul unei fetițe cu un pas mai aproape de realizare, deși nu sunt sigur că ea este pe deplin conștientă că va fi nevoie de mai mult decât conducerea mașinilor de karting și dormitul în fotolii-capsulă pentru a reuși la Google!", a completat el.

 

×
Subiecte în articol: Google fetita

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close