Antena 3 CNN Life Oameni O găleată, trei tineri cu imaginaţie şi un bărbat fără adăpost. Povestea pe care trecătorii nu au putut să o ignore

O găleată, trei tineri cu imaginaţie şi un bărbat fără adăpost. Povestea pe care trecătorii nu au putut să o ignore

O găleată, trei tineri cu imaginaţie şi un bărbat fără adăpost. Povestea pe care trecătorii nu au putut să o ignore
de Dana Sinpetru    |    06 Aug 2014   •   14:18

În goana după bani, în încercarea de a supravieţui în lumea nebună a metropolelor, uităm să mai privim în jurul nostru. Uităm că suntem înconjuraţi de oameni care merită atenţia noastră sau cel puţin câteva secunde sau minute din timpul nostru. Şi ce e şi mai grav, de multe ori îi judecăm fără să le cunoaştem poveştile.

Trei tineri muzicieni din Germania au atras atenţia asupra lipsei de interacţiune dintre oameni într-un mod original. S-au aşezat lângă un bărbat fără adăpost, l-au rugat să le împrumute o găleată pe care ulterior au transformat-o în instrument muzical şi au început să cânte. Momentul a fost apreciat de trecători care, la finalul melodiei, au aplaudat.

Gestul tinerilor nu i-a schimbat radical viaţa bărbatului fără adăpost şi nu i-a rezolvat nici problemele financiare. Dar, pentru câteva minute, l-a transformat într-o persoană pe care trecătorii nu au mai putut să o ignore. Pentru câteva minute, nu a mai fost invizibil.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close