Antena 3 CNN Life Oameni Povestea acestei tinere este impresionantă: ”Oamenii sunt șocați că sunt dansatoare pentru că îmi lipseșe această parte a corpului...”

Povestea acestei tinere este impresionantă: ”Oamenii sunt șocați că sunt dansatoare pentru că îmi lipseșe această parte a corpului...”

Povestea acestei tinere este impresionantă: ”Oamenii sunt șocați că sunt dansatoare pentru că îmi lipseșe această parte a corpului...”
20 Iun 2018   •   16:15

Când Syndey Mesher le spune oamenilor că este dansatoare toți sunt adesea surprinși. Tânăra de 20 de ani s-a născut fără mâna stângă, dar asta nu a împiedicat-o să-și urmărească visele într-o industrie cunoscută pentru standardele rigide.

"Eu am devenit acea persoană care rupe barierele și acest mod de gândire limitat." 
  
Brațul stâng al lui Mesher se termină la baza încheieturii mâinii din cauza simbolicii, o condiție rară care provoacă subdezvoltarea membrelor în uter. "Crescând , am avut parte de multe probleme, oamenii își băteau joc" spune fata. În cele din urmă însă tânăra a recunoscut că modul în care oamenii reacționau la felul cum arată era de fapt o reacție a nemulțumirii proprii: "Ce se întamplă este că cineva acționează de fapt din propria lor teamă". 

Mesher studiază în prezent dansul la Universitatea Pace din New York City. "Cu dansul cresc în mod constant. Nu există un punct de oprire. Întotdeauna există un loc pentru a mă îmbunătăți."  spune ea. După facultate tânăra speră să devină o Rockette sau o dansatoare pentru Lady Gaga. 
  
 "Sunt foarte recunoscătoare că suntem într-un moment în această industrie unde începem să acceptăm diferite tipuri de corp" spune ea. "Știu că sunt diferită. Mai ales că artiști, este atât de important să avem aceste diferențe."

Sursă: HEALTH

×
Subiecte în articol: dansatoare poveste
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close