Antena 3 CNN Life Oameni Un român spune că are o invenție care ar putea produce energie ieftină: "Ar rezolva problema omenirii pentru totdeauna!"

Un român spune că are o invenție care ar putea produce energie ieftină: "Ar rezolva problema omenirii pentru totdeauna!"

Petru Ion Nedelcu, un inventator din Bicaz spune că a găsit soluţia pentru a putea produce energie ieftină.

Un român spune că are o invenție care ar putea produce energie ieftină: "Ar rezolva problema omenirii pentru totdeauna!"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2021   •   08:44

Petru Ion Nedelcu, un bărbat de 65 de ani din oraşul Bicaz, judeţul Neamt, susţine că a descoperit secretul prin care poate fi revoluţionată lumea.

Astfel, inventatorul spune că a găsit soluţia pentru a putea produce energie ieftină.

Petru Ion Nedelcu susține că invenția sa este revoluționară

Chiar în momentul în care România este aminţată de o criză energetică, Petru Ion a descoperit secretul folosirii curentului fără vreun combustibil clasic. Doar cu ajutorul forţei cinetice.

Ideea sa constã în asigurarea nevoilor energetice ale planetei prin transformarea fortei cinetice în energie electrică, fără a folosi vreun combustibil clasic sau neconvenţional.

Opera sa este rezultatul a ani şi ani de de muncã, şi a fost răsplătită cu Medalia de Aur la Salonul International de Invenţii Timpuri noi Sevastopol, Medalia de Bronz Info – Invent 2011, Chişinău şi Diploma de Merit a Centrului de Studii si Cercetări Psihotronice si Ufologice, Bucureşti.

Din pacate, inventatorul se plânge că el nu are fonduri să poata realiza nici măcar un prototip, iar cei cărora li s-a adresat până acum nu i-au dat un răspuns favorabil.

Bărbatul nu înţelege de ce în acest moment in care omenirea e ameninţată de o criză energetică, nu se găseşte cineva capabil să aplice soluţia sa pentru rezolvarea situaţei.

Petru Ioan Nedelcu:"Ar rezolva problema omenirii pentru totdeauna"

"În raport de generator faci dispozitivul mecanic. De asta toate se cuplează la generator, îl faci cu ideea de a produce ceva şi acel produs trebuia să aiba energia complementară cu ceea ce vrei sa faci. Ar rezolva problema omenirii pentru totdeauna

 Nu numai energia, dar omul nu mai este dependent de cineva, deci tu dacă ai totul asigurat, mâncarea şi astea gratuite, îţi dai seama că agricultura, daca ai energia proprie inginerul respectiv nu are nevoie de niciun om, deci totul se poate face cu roboţi, pe tractor, pe orice.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close