Antena 3 CNN Life Oameni 22.02.2022. Se deschid porţile celui mai puternic portal energetic. Minutul de aur care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale

22.02.2022. Se deschid porţile celui mai puternic portal energetic. Minutul de aur care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale

Potrivit numerologilor, 22 februarie 2022 este o dată unică şi puternică din punct de vedere energetic. În minutul de deschidere al vectorului universal se atinge cel mai profund Legea atracţiei, atunci când gândurile se pot materializa.

22.02.2022. Se deschid porţile celui mai puternic portal energetic. Minutul de aur care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale
Sursa foto: Unsplash | Noah Buscher
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2022   •   19:02

Luna februarie 2022 vine cu unul dintre cele mai puternice portaluri energetice.

Din punct de vedere numerologic, data de 22.02.2022 are un potenţial fantastic de manifestare. Acest portal al Ascensiunii ne oferă posibilitatea şi capacitatea în timp şi spaţiu de a atrage la rândul nostru toate beneficiile care sunt aliniate cifrei doi.

Portalul din 22.02.2022 este portalul noilor conexiuni cu Lumea Celestă și Marii Ghizi Astralici, pe o bandă de undă puternic vibrațională. În această zi, fluxul de energie este foarte mare, de aceea, gândurile pe care le avem se pot materializa.

Minutul de aur care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale

Minutul de aur pentru data de 22.02.2022 este la ora 22:22. Acesta este minutul de deschidere al vectorului universal și este minutul care atinge cel mai profund Legea atracţiei universale. Potrivit numerologilor, acest minut este considerat minutul dorințelor.

Portalul din 22.02.2022 este considerat un punct de cotitură pentru fiecare dintre noi. Fiecare om va avea ocazia să atragă mari schimbări în viața sa, de aceea gândurile sunt extrem de importante în această zi.

Portal energetic 2222. Ce e bine să faci pe 22 februarie 2022

Portalul energetic din data de 22.02.2022 se află sub vibrația cifrei 2 și a numărului maestru 22, dar și a codului 222, o secvență angelică conform numerologiei.

Este ocazia unică pentru a ne aminti că nimic nu este imposibil, că ne putem extinde orizontul manifestării. De asemenea, să ne activăm vibrația iubirii din noi, astfel încât să ne aprofundăm relațiile cu ceilalți, să ne aliniem cu cine suntem și cu ce vom putea fi.

Cifra 2 reprezintă energia feminină divină. 2 are o capacitate fantastică de înțelegere a dualităților care se pot îmbina în 1, le sudează și le estompează diferențele. Dacă cifra 1 este despre individ, cifra 2 este despre noi în raport cu celălalt, cu lumea din jurul nostru.

În această zi este indicat ca fiecare persoană să uite de gândurile negative, de agresivitate sau ură. Totodată, împăcarea cu sine şi cu cei din jur este la fel de importantă.

×
Subiecte în articol: portal Univers energie vibratie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close