Antena 3 CNN Life Oameni Povestea Ralucăi, frumoasa cântăreață care se chinuie să-și repatrieze sora ucisă de soțul francez

Povestea Ralucăi, frumoasa cântăreață care se chinuie să-și repatrieze sora ucisă de soțul francez

Antena 3 CNN a prezentat drama cântăreței care face minuni cu vioara. Se chinuie să-și aducă acasă, în România, sora care a fost ucisă de fostul soț francez, înainte ca acesta să-și ia zilele. Fetița lor de patru ani a fost luată de autoritățile locale.

de Mia Lungu    |    26 Noi 2022   •   19:36

Raluca a povestit astăzi la Antena 3 CNN drama înduioșătoare a familiei. Raluca nu reuşeşte să îşi aducă înapoi în ţară sora, iar pentru fiecare zi în care corpul neînsufleţit al rudei sale stă în Franţa, familia Ralucăi trebuie să plătească 50 de euro.

"În data de 29 octombrie s-a întâmplat, în seara de Halloween. Este mai mult decât sora mea. Oficial este verișoara mea. Neoficial este omul care m-a crescut, este mama mea, este lumina ochilor mei.

Ei erau în proces de divorț. Au fost împreună 12 sau 13 ani și erau căsătoriți de cinci ani. Anastasia este fina mea, în vârstă de patru ani. Tragedia s-a întâmplat din cauza faptului că francezul nu acceptat acest divorț. El a mai fost violent în această vară.

Ea ne suna, ne povestea. Noi am tot îndemnat-o să meargă să depună plângeri la poliție. S-a dus, există aceste trei plângeri făcute, prin care cerea ordin de protecție împotriva lui. Asta nu s-a întâmplat, din cauză că era doar cuvântul ei împotriva cuvântului francezului. Nu s-au sesizat și nu au luat nicio măsură. Ce s-a întâmplat apoi...nici măcar nu știm.

Pentru că acest ordin de restricție nu a apărut, s-a hotărât ca tutela copilului să fie comună până se decide în instanță divorțul. Aceleași drepturi pe care le avea ea, le avea și tatăl", a povestit Raluca la Antena 3 CNN.

"După o lună de zile petrecută în Franța, am primit două răspunsuri în legătură cu repatrierea și cu adopția copilului. În momentul de față se așteaptă rezultatul unei analize care durează încă două luni, în ceea ce privește repatrierea.

Cum noi nu știm exact ce s-a întâmplat acolo și ancheta este încă în desfășurare, așa ni s-a spus, așa știm și noi.

Despre copil, noi ne-am oferit să locuim acolo pe toată perioada în care se stabilește tutela copilului, pentru a fi cât mai aproape de fetiță și a evita trauma abandonului. Ea e tristuță, e supărată", a mai spus tânăra.

×
Subiecte în articol: Raluca cantareata
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close