Antena 3 CNN Life Oameni Povestea neștiută a lui Lucian Bolcaș. Momentul neobișnuit care i-a marcat viața

Povestea neștiută a lui Lucian Bolcaș. Momentul neobișnuit care i-a marcat viața

Povestea neștiută a lui Lucian Bolcaș. Momentul neobișnuit care i-a marcat viața
Sursa foto: Foto captura Antena 3
16 Aug 2016   •   10:05

Lucian Bolcaș a dedicat jumătate de secol avocaturii. Pe 15 august, de Sfânta Maria, se împlinesc 52 de ani de când și-a început cariera. A fost iniţial cercetător stagiar la Institutul de cercetări juridice al Academiei și în cele din urmă avocat, scrie dcnews.ro, într-un material dedicat celebrului avocat.

Lucian Bolcaș vorbește cu modestie despre reușitele din domeniul în care a excelat. Celebrul avocat a povestit ce înseamnă cei 52 de ani de carieră spectaculoasă. 

"Înseamnă o jumătate de secol. În același timp, este viața mea, cu urcușurile și coborâșurile ei, cu tot ce am putut să realizez pentru mine și pentru alții. Este o concidență faptul că mi-am început cariera chiar de Sfânta Maria. Pe 15 august, acum 52 de ani, am fost angajat la Institutul de cercetări juridice al academiei. Pe 15 august, acum 41 de ani, cea care mi-a devenit soție m-a invitat la o cafea, iar pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, am cerut-o în căsătorie. Amândoi suntem avocați", ne-a povestit Lucian Bolcaș.

Nu s-a gândit nicio clipă să renunțe la profesia în care a fost primit. Dreptul i-a fost o mare dragoste cu atât mai mult cu cât și soția sa a îmbrățișat același drum. 

"Nu, categoric nu m-am gândit să renunț la avocatură. Este un lucru propriu ființei mele. Este greu de descris această simbioză între profesie și mine. Sigur că nu mereu am avut succes. S-au întâmplat momente când am fost dezamăgit. Poate uneori mi-am dorit mai mult sau altceva, așa cum își doresc toți tinerii, dar niciodată nu mi-am dorit să renunț", a spus maestrul.

Continuarea pe dcnews.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close