Antena 3 CNN Life Oameni Problemele lor nu i-au împiedicat să aducă bucuria în casele mai multor familii nevoiaşe

Problemele lor nu i-au împiedicat să aducă bucuria în casele mai multor familii nevoiaşe

Problemele lor nu i-au împiedicat să aducă bucuria în casele mai multor familii nevoiaşe
Sursa foto: Foto:newsar.ro
14 Aug 2015   •   20:43

Aflaţi pentru o săptămână la Arad, în cadrul programului organizat special pentru ei „Vacanţă activă”, mai mulţi copii proveniţi din casele de tip familial din subordinea DGASPC Arad s-au oferit voluntari să facă mici bucurii câtorva familii nevoiaşe din municipiul Arad.

Mai exact, ei au ajutat la sortarea pe categorii de vârstă a mai multor cutii cu haine, jucării şi rechizite şcolare, donate DGASPC de arădenii cu suflet mare, după care au însoţit asistenţii sociali din cadrul instituţiei la mai multe adrese din oraş, unde au împărţit ajutoarele celor cu situaţie financiară precară.

“Pentru cei 8 copii provenind din sistemul de protecţie rezidenţială, gestul de a se implica în această mini-campanie umanitară a reprezentat foarte mult pentru că au avut prilejul de a trăi bucuria carităţii şi a dăruirii pentru o cauză nobilă. Ei au putut să întindă o mână de ajutor semenilor lor şi să vadă bucuria zugrăvită pe feţele copiilor din aceste familii", a declarat Erika Stark, director general DGASPC Arad.
Citeşte continuarea pe newsar.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close