Antena 3 CNN Life Oameni Ce înseamnă când visezi căpușe. Este mai rău decât ți-ai fi putut imagina

Ce înseamnă când visezi căpușe. Este mai rău decât ți-ai fi putut imagina

Potrivit tradiţiei populare româneşti, atunci când visezi căpuşe te paşte sărăcia sau chiar o boală grea. De asemenea, dacă visezi că ai omorât o căpuşă poate însemna că te vei întâlni cu un dușman.

Ce înseamnă când visezi căpușe. Este mai rău decât ți-ai fi putut imagina
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2022   •   14:32

Căpușele sunt un semn obișnuit al unui lucru care secătuiește încet fericirea și pacea din viața ta. Tradiția românească spune că atunci când visezi căpuşe te paşte sărăcia sau boala. 

Ce înseamnă când visezi căpușe

Din punct de vedere științific, căpușele sunt un ordin de acarieni. Înțepătura căpușelor poate determina leziuni grave ale tegumentului, unele specii pot provoca paralizii, iar alte specii servesc ca vectori pentru diverse microorganisme transmițând tifosul, boala Lyme, febra recurentă şi multe altele.

Așadar, aceste viețuitoare sunt foarte periculoase pentru sănătate. Visul în care apare o căpușă este de asemenea unul rău, îţi arată că în perioada următoare te vei îmbolnăvi.

În tradiția populară, căpușele semnifica boala și sărăcia. Tot aceeași credință populară mai spune că dacă visezi căpușe pe animale, dușmanii tăi vor face tot ce este posibil să puna mâna pe ceva care își doresc de la tine, potrivit dicţionarului de vise

Mai multe căpușe înseamnă boală gravă

Totodată, dacă visezi mai multe căpușe ar putea însemna că suferi de o boală gravă, pe care nu ai descoperit-o încă. Când visezi că foarte multe căpuşe vin spre tine ar putea însemna că duşmanii tăi încearcă prin orice mijloace să îţi distrugă viaţa de familie. 

Dacă visezi că cineva aruncă spre tine căpuşe sau că acestea se plimbă prin interiorul corpului tău, dar tu le omori, înseamnă că vei ieși cu bine din toate problemele pe care le ai.

×
Subiecte în articol: capuse
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close