Antena 3 CNN Life Oameni Și-au pierdut copilul de câteva luni. Au decis să-i filmeze ultimele clipe din viață și le-au făcut publice. Vezi motivul din spatele acestei decizii

Și-au pierdut copilul de câteva luni. Au decis să-i filmeze ultimele clipe din viață și le-au făcut publice. Vezi motivul din spatele acestei decizii

Și-au pierdut copilul de câteva luni. Au decis să-i filmeze ultimele clipe din viață și le-au făcut publice. Vezi motivul din spatele acestei decizii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    17 Sep 2016   •   16:00

Și-au pierdut băiețelul când nu împlinise nici un an. Au trecut prin cea mai cumplită durere a lor, dar au acceptat ca o televiziune să filmeze ultimele clipe din viața copilului, potrivit dailymail.co.uk.

Leyton avea nouă luni când s-a înecat cu un obiect mic din plastic. Părinții au făcut tot ce au putut ca să-l ajute până la sosirea medicilor, dar nici încercarea lor și nici ajutorul doctorilor nu au avut succes. Copilul a fost și operat, dar nu a rezistat.

Părinții lui, Adam și Serena, și-au dat acordul ca o televizune să filmeze ultimele zile din viața copilului și și-au explicat și gestul.

”Toți părinții știu cât e de periculos ca un copil să se înece cu obiecte mici. Noi facem tot ce putem pentru a-i proteja de accidente. Am decis să facem publică povestea noastră din mai multe motive. Mai întâi, în memoria fiului nostru care a luptat atât de mult și ca semn de respect pentru toată echipa medicală din spital și efortul pe care l-a depus. Sperăm că aceste imagini să fie un semnal de alarmă pentru toți părinții, să realizeze încă o dată cât de periculos este de fapt”, au spus părinții.

În clipul video se pot vedea ultimele zile din viața bebelușului și drama părinților care nu se puteau despărți de micuț.

Mama a povestit că nimic nu se poate compara cu aceste sentimente: ”Este ca și cum nici nu mai ești tu. Te simți atât de gol încât nu mai găsești nimic în tine din ceea ce știai că există acolo. Îți macină trupul și sufletul”, a povestit mama copilului.

×
Subiecte în articol: înecat copil inecat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close