Antena 3 CNN Life Oameni „Însemnați mai mult decât o notă”. Scrisoarea impresionantă trimisă de profesori elevilor care urmau să susțină un examen

„Însemnați mai mult decât o notă”. Scrisoarea impresionantă trimisă de profesori elevilor care urmau să susțină un examen

„Însemnați mai mult decât o notă”. Scrisoarea impresionantă trimisă de profesori elevilor care urmau să susțină un examen
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Apr 2016   •   16:12

Profesorii de la o școală primară din Florida au făcut un gest impresionant pentru elevii care urmau să susțină un examen. În dorința de a le diminua emoțiile inerente, cadrele didactice au compus o scrisoare pe care au expediat-o fiecărui elev în parte.

Aleshia Crimmons, mama unuia dintre elevi, a fost atât de impresionată de mesaj, încât a ținut să-l posteze pe internet. Mai mult, ea a trimis o copie a scrisorii postului local de televiziune.

Vă prezentăm câteva fragmente impresionante din scrisoarea compusă de profesori:

„Dragii noștri studenți,
Săptămâna aceasta urmează să susțineți un examen important la literatură și matematică.  Știm cât de mult ați muncit și trebuie să știți ceva important: acest examen nu reprezintă tot ce știți, tot ceea ce vă face speciali și unici. Oamenii care au creat aceste teste nu vă cunosc așa cum vă cunoaștem noi sau așa cum vă cunosc familiile voastre.  (…)

Rezultatele pe care le veți obține la acest examen vor spune ceva, dar nu vor spune totul. Sunt multe moduri în care vă puteți exprima inteligența. Sunteți inteligenți! (…) Țineți minte că niciun examen nu poate evalua frumusețea sufletului.”

Unul dintre profesorii care au compus scrisoarea a declarat pentru Upworthy: „Vreau ca elevii mei să știe că, indiferent cum se vor descurca la acest examen, totul o să fie bine. Chiar o să fie!”

 

 

×
Subiecte în articol: scrisoare examen mesaj
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close