Antena 3 CNN Life Oameni Tatăl lui avea cancer, mama suferise un atac cerebral. Pe patul de spital, s-a întâmplat ceva uluitor. „Mă uitam și plângeam ca un copil…”

Tatăl lui avea cancer, mama suferise un atac cerebral. Pe patul de spital, s-a întâmplat ceva uluitor. „Mă uitam și plângeam ca un copil…”

Tatăl lui avea cancer, mama suferise un atac cerebral. Pe patul de spital, s-a întâmplat ceva uluitor. „Mă uitam și plângeam ca un copil…”
Sursa foto: Foto: Imgur
21 Mai 2016   •   13:39

Un tânăr din Canada a imortalizat momentul în care părinții săi și-au luat „la revedere” pentru totdeauna.

Mama și tatăl lui Chris Minini, din Ontario, Canada, erau internați în spital, în stare gravă. Tatăl lui Chris, diagnosticat cu cancer la plămâni în stadiu terminal, urma să fie deconectat de la aparate. Mama lui suferise un accident cerebral.

Tatăl lui Christ, în ultimele sale momente de luciditate, a cerut ca soția lui să fie adusă lângă el pentru a-și lua rămas bun. A fost pentru prima oară în istoria spitalului când unor pacienți aflați în stare atât de gravă le-a fost permis să împartă aceeași cameră.

Imaginile surprinse de fratele lui Chris îi arată pe cei doi, ambii conectați la aparate de menținere a vieții, ținându-se mână.

View post on imgur.com

Domnul Minini a murit pe 4 mai, la vârsta de 58 de ani. Doamna Minini se recuperează în urma atacului cerebral.

„Am numai 21 de ani și îmi este incredibil de greu. Toată povestea… fotografiile și tot… m-au ajutat foarte mult. Dragostea adevărată nu moare niciodată”, a spus Chris.

„Fotografiile au fost făcute de fratele meu, în timp ce eu mă uitam de la depărtare și plângeam ca un copil”.

Sursă: Reddit

View post on imgur.com

×
Subiecte în articol: cancer spital parinti atac cerebral
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close