Antena 3 CNN Life Oameni "Tipul cu creastă de la NASA" a devenit vedetă fără să-şi dea seama. Popularitatea lui a explodat într-o singură zi

"Tipul cu creastă de la NASA" a devenit vedetă fără să-şi dea seama. Popularitatea lui a explodat într-o singură zi

"Tipul cu creastă de la NASA" a devenit vedetă fără să-şi dea seama. Popularitatea lui a explodat într-o singură zi
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Aug 2012   •   09:22

Robotul Curiosity a fost vedeta zilei de ieri, după ce a aterizat cu succes pe Marte, de unde a transmis deja şi primele imagini. Totuşi, atenţia internuţilor a fost împărţită.

Printre experţii cu tricouri albastre de la NASA, un tânăr a reuşit să se evidenţieze şi să capteze atenţia oamenilor. Nu neapărat datorită activităţii sale, ci a coafurii excentrice: o coamă de tip Mohawk, cu stele galbene vopsite în lateral.

Twitterul şi Facebookul s-au umplut de comentarii la adresa lui Bobak Ferdowsi. Concluzia internauţilor: „NASA are nevoie de mai mulţi tineri cu creastă” :)


Înainte de aterizarea robotului Curiosity pe Marte, Ferdowsi avea 200 de „followeri” pe Twitter. Acum are...30.000.

Potrivit publicaţiei Atlantic, Ferdowsi are o coafură diferită pentru fiecare misiune. El şi-a caracterizat ultima lui tunsoare drept „patriotică şi cosmică”.

Pe internet a apărut chiar şi o imagine amuzantă care îl arată pe Ferdowsi alături de doi colegi ai săi, de generaţii diferite. Mesajul care însoţeşte imaginea este: “Aceşti tipi sunt dovada ca NASA are o maşină a timpului”.



 

×
Subiecte în articol: NASA Curiosity
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close