Antena 3 CNN Life Oameni Un băieţel îşi face temele în genunchi, pe trotuar, la lumina rece a neoanelor. POVESTEA lui a devenit virală pe Facebook

Un băieţel îşi face temele în genunchi, pe trotuar, la lumina rece a neoanelor. POVESTEA lui a devenit virală pe Facebook

Un băieţel îşi face temele în genunchi, pe trotuar, la lumina rece a neoanelor. POVESTEA lui a devenit virală pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook-Joyce Torrefranca
10 Iul 2015   •   00:06
FACEBOOK. O fotografie cu un băieţel din Filipine, care a fost surprins în timp ce îşi făcea temele pe stradă, pe un pupitru improvizat dintr-un scaun, la lumina slabă venită de la ferestrele unui McDonalds, a impresionat o lume întreagă care a sărit să îl ajute, scrie buzzfeed.com.

Daniel Cabrera a fost fotografiat de o tânără studentă la Medicină, pe nume Joyce Torrefranca, care, mergând spre casă, l-a observat în timp ce se chinuia să îşi facă temele, în genunchi, pe trotuarul rece, la un pupitru improvizat într-un colţ de stradă.

Impresionată de dedicaţia acestui copil, Joyce a postat imaginile pe pagina sa de Facebook cu mesajul "Am fost inspirată de acest copil".


Reacţiile nu s-au lăsat mult aşteptate, imaginile făcând înconjurul lumii. Mai mult, postul local de radio ABS-CBN a mers în căutarea băieţelului pentru a-i afla povestea.

S-a aflat astfel că băiatul nu mai are o casă, după ce a fost distrusă de un incendiu, şi nici tată. În schimb, mama şi fratele lui întreţin familia lucrând pe bani puţini la restaurantul McDonalds.

Odată ajunsă la radio, povestea băiatului care visează să ajungă poliţist a primit ajutorul oamenilor care au început să facă donaţii în bani, lucruri şi mâncare.

Mai mult, un politician local i-a acordat băiatului o bursă şcolară.


FACEBOOK: “Nu mi-am imaginat că o simplă fotografie poate însemna atât de mult. Vă mulţumesc pentru răspândirea ei. Aşa l-am putut ajuta pe Daniel să-şi împlinească visele”, a scris Joyce Torrefranca, într-un alt mesaj pe pagina sa de Facebook.



 
I didn't think that a simple photo can make a huge difference. Thank you guys for sharing the photo. With that, we were...

Posted by Joyce Gilos Torrefranca on 27 Iunie 2015

×
Subiecte în articol: fotografie viral filipine Facebook
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close