Antena 3 CNN Life Oameni Un bunic a pregătit 12 hamburgeri pentru cei 6 nepoți ai săi. Ce s-a întâmplat apoi este îngrozitor. Mii de oameni, în lacrimi după ce au văzut imaginile

Un bunic a pregătit 12 hamburgeri pentru cei 6 nepoți ai săi. Ce s-a întâmplat apoi este îngrozitor. Mii de oameni, în lacrimi după ce au văzut imaginile

Un bunic a pregătit 12 hamburgeri pentru cei 6 nepoți ai săi. Ce s-a întâmplat apoi este îngrozitor. Mii de oameni, în lacrimi după ce au văzut imaginile
Sursa foto: Foto: Twitter
18 Mar 2016   •   13:36

O imagine în care apare un bunic din SUA a impresionat mii de oameni pe internet. Fotografia a fost postată pe Twitter de una dintre nepoatele sale.

Bunicul din Oklahoma a gătit, cu dragoste, așa cum s-a priceput el, 12 hamburgeri pentru cei șase nepoți ai săi. De abia aștepta să petreacă câteva ore alături de ei, dar asta nu s-a întâmplat. I-a așteptat cu masa întinsă, frumos decorată, însă numai o nepoată i-a onorat invitația. Ceilalți cinci nepoți l-au anunțat, în ultimul moment, că au lucruri mai bune de făcut decât să vină la el.

Kelsey Harmon l-a găsit pe bunicul ei singur la masă, privind cu tristețe mâncarea pe care o pregătise și fața de masă aleasă special pentru această ocazie.

Tânăra a postat pe Twitter o imagine cu bunicul ei stând la masă și următorul mesaj: „La masă cu bunicul. A făcut 12 hamburgeri pentru cei șase nepoți, dar numai eu am venit”.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „Te rog să-i spui că peste 15.000 de oameni vor să mănânce un hamburger cu el. Îmbrățișări”, i-a scris un utilizator Twitter.

 

×
Subiecte în articol: bunic hamburger
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close