Antena 3 CNN Life Oameni Un om care crede în visul lui. Designerul român care a impresionat Franţa cu talentul şi ambiţia sa

Un om care crede în visul lui. Designerul român care a impresionat Franţa cu talentul şi ambiţia sa

Un om care crede în visul lui. Designerul român care a impresionat Franţa cu talentul şi ambiţia sa
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Ian 2013   •   07:39

Un român s-a remarcat la Paris după ce şi-a prezentat, în premieră, colecţia primăvară-vară în capitala Franţei, unde zilele acestea are loc Săptămâna Modei. Reporterii Le Monde au remarcat creaţiile lui Florin Dobre, profesor de sport care a învăţat singur ce înseamnă moda, şi i-au făcut publică impresionanta poveste.

Florin Dobre este cel mai bun exemplu că succesul înseamnă muncă şi sacrificii. Şi mai presus de toate - ambiţie. Licenţiat în educaţie fizică şi sport, constănţeanul a învăţat singur să croiască şi să creeze, ajutat de câteva reviste de profil şi multă voinţă. Colecţia prezentată zilele trecute în capitala modei s-a bucurat de un succes neaşteptat. 

"Am venit cu o echipă de 40 de persoane. 40 de oameni dintre care nici unul nu este plătit" a declarat românul.

Lipsa banilor nu l-a făcut pe român să îşi abandoneze visul. Săptămâni la rând, a căutat sponsori şi, în cele din urmă, a găsit sprijin la Ambasada României la Paris. Ei i-au oferit o locaţie pentru show.

Impresionaţi de povestea lui, jurnaliştii de la "Le Monde" cred că românul are şanse mari ca, pe viitor, să ajungă şi pe podiumul de la Săptămâna Modei.

Până atunci, mai trebuie să organizeze însă cel puţin 2 spectacole de modă în Franţa, să deţină un boutique în ţara de origine şi să aibă o agenţie de renume care să-l reprezinte. Pentru un om cu talentul lui, toate acestea sunt doar o chestiune de timp.





×
Subiecte în articol: moda designer Le Monde
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close