x close

Un tânăr de 20 de ani povestește: ”M-am îndrăgostit de sora mea, avem o relație, știu că este greșit, dar nu pot renunța. Totul pare atât de ușor cu ea” - Ce a urmat

05 Feb 2020   •   10:27
Un tânăr de 20 de ani povestește: ”M-am îndrăgostit de sora mea, avem o relație, știu că este greșit, dar nu pot renunța. Totul pare atât de ușor cu ea” - Ce a urmat Foto: Pixabay.com

Un tânăr de 20 de ani povestește pentru The Sun povestea de dragoste pe care o trăiește. Știe că este greșit, însă nu vrea să renunțe pentru că relație merge de minune și se simte extraordinar.

”Am făcut sex cu sora mea de 17 ani și acum avem o relație. Știu că este greșit dar sunt complet ândrăgostit de ea. Nu avem același tată, dar am crescut împreună.

Mama noastră a schimbat multți iubiți și întodeuna am încercat să îmi protejez sora de acești bărbați. Când avea 16 ani unul dintre iubiții mamei a încercat să se apropie de ea, iar eu l-am bătut și i-am zis că dacă se mai apropie de ea chem poliția. 

După ce m-am mutat singur, sora mea a venit la mine și m-a întrebat dacă se poate muta și ea cu mine. Am primit-o cu brațele deschise. Într-o seară am băut mai mult decât ar fi trebuit și am început să ne sărutăm pasional. Am făcut sex și de atunci am rămas împreună. Totul pare atât de ușor cu ea. Acum, vrea să ne căsătorim și să facem copii dar știu că nu este normal.”

Deidree, terapeut pentru The Sun este de părere că relația trebuie oprită imediat, înainte ca fata să rămână însărcinată, ceea ce ar fi un dezastru. Pe desupra, relația dintre ei este ilegală iar tânărul ar putea fi arestat. 

Sursă: The Sun 

Citeşte mai multe despre:

relatie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati