Antena 3 CNN Life Oameni Unul dintre cei mai apreciați tineri designeri români: “Trăiesc jumătate în realitate și jumătate în fantezie”

Unul dintre cei mai apreciați tineri designeri români: “Trăiesc jumătate în realitate și jumătate în fantezie”

Unul dintre cei mai apreciați tineri designeri români: “Trăiesc jumătate în realitate și jumătate în fantezie”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
07 Mar 2014   •   15:02

Dragele mele doamne și domnisoare, știm deja că luna martie este luna noastră. Oricine, orice ar zice sau oricât de mult ar încerca domnii să se eschiveze, nu există drept de veto. Așa că m-am gândit că în această lună, să-mi îndrept atenția către patru femei cu adevărat speciale, femei care au avut curaj și viziune, femei care construiesc, care și-au urmat chemarea, care au ceva de spus în domeniul lor și care, prin fiecare cărămidă pe care o așază pe baza unor vise, lasă lumea mai frumoasă decât au găsit-o. O să vă prezint câte o asemenea femeie în fiecare săptămână, pe tot parcursul acestei luni. Iar astăzi am de gând să încep cu un om absolut fascinant, un designer extrem de talentat și o femeie cum mă bucur că mai există: Andreea Bădală.
 
La numai 32 de ani, Andreea a cucerit lumea. Literalmente. Designerul din spatele brandului MURMUR, aceasta este unul dintre cei mai apreciați tineri designeri români ai noii generații, un designer cu care presa internațională, dar și celebrități precum Beyonce, Lady Gaga sau Britney Spears sunt mai mult decât familiare. Ba mai mult, la ediția de anul acesta a premiilor Grammy, însăși Madonna a pășit pe scena purtând o piesă semnată de ea. Andreea a studiat moda la Londra, însă, atelierul și business-ul său se află în România, o Romanie pe care, iată, o face din ce în mai cunoscută circuitului internațional, disputat de designeri istorici și nume celebre. Despre toate acestea, dar și despre femeie și femei, în genere, am stat de vorbă cu Andreea Bădală în interviul de mai jos.
 
Andreea Bădală: “Trăiesc jumătate în realitate și jumătate în fantezie”
 
Este luna femeilor, luna în care doamnele sunt omagiate şi răsfăţate. Ce înseamnă femeia pentru tine?

Cred că pentru mine femeia este obsesia mea de când eram mică. Îmi amintesc că am copilărit cu bunica mea, care e croitoreasă în afara Bucureştiului, într-un oraş mic, în Câmpulung Muscel, şi primea cliente acasă să le facă rochii, iar acesta era cel mai fascinant lucru pentru mine. Cred că, de la aspectul fizic și comportamentual și până la modul de gândire, totul este absolut fascinant la o femeie, pentru că nimic nu e niciodată alb sau negru. O femeie urâtă poate să fie frumoasă, iar o femeie frumoasă poate să fie urâtă? Un răspuns cu “da” şi “nu” are o mie de nuanţe. E un pic fascinant.

Citiţi interviul integral pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close