Antena 3 CNN Life Oameni O poveste impresionantă de supravieţuire: "Nici nu am realizat că am mâinile arse. Am văzut numai că îmi ard picioarele"

O poveste impresionantă de supravieţuire: "Nici nu am realizat că am mâinile arse. Am văzut numai că îmi ard picioarele"

O poveste impresionantă de supravieţuire: "Nici nu am realizat că am mâinile arse. Am văzut numai că îmi ard picioarele"
de S.T.    |    19 Noi 2015   •   14:11

21 noiembrie 2014, sunt ziua, luna şi anul pe care maistrul militar Valentin Bora nu le va uita niciodată. A supraviețuit miraculos unui accident aviatic, în urma căruia 9 camarazi de-ai săi și-au pierdut viața, scrie dejulmeu.ro.

La un an de la tragicul accident, pentru maistrul militar, amintirile sunt la fel de vii…

"Îmi amintesc că era o zi urâtă de noiembrie cu ceață, dar vizibilitatea era bună când ni s-a dat decolarea. Ne duceam în poligonul Cincu să asigurăm serviciul de SMURD. Era o misiune multinațională cu americani. Au fost foarte multe activități în acea perioadă și am avut multe zboruri. Cu acel elicopter zburasem toată săptămâna. Totul a decurs normal. După decolarea din acea zi, cam la o oră de la decolare ne-am prăbușit. Nu știu ce s-a putut întâmpla.”

"Explozia m-a aruncat foarte mult, iar focul era foarte puternic. Nu m-am putut apropia de elicopter mai mult de 15-20 de metri. Mă ardea fața. Era un foc extraordinar de mare. Nici nu am realizat că am mâinile arse. Am văzut numai că îmi ard picioarele. M-am rostogolit cum am putut până lângă niște buruieni, iar cu roua de pe ele am reuși să-mi sting focul de pe picioare."

Mai multe, pe dejulmeu.ro.

×
Subiecte în articol: accident aviatic elicopter prabusit Sibiu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close