×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Voi cu Voicu. Nicolai Tand, povestea unui vis împlinit

10 Feb 2019   •   17:53
Voi cu Voicu. Nicolai Tand, povestea unui vis împlinit 132
foto- captură Antena 3

Nicolai Tand a povesit la „Voi cu Voicu” cum a ajuns să se mute de la Maramureș la Paris și cum îmbină tradițiile și mâncărurile românești cu cele din „orașul luminilor”. 

„Am plecat și m-am întors. Deocamdată mă mai bate gândul să mă duc la Paris, dar deocamdată mi-e bine aici. Am plecat prima dată în '94, aveam 20 de ani. Mi-am luat inima în dinți și am plecat la muncă”.

Până să ajungă să-și împlinească visul și să ajugă unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, Nicolai a trecut prin tot felul de încercări. A fost nevoit să trăiască doi ani într-o casă părăsită și să mănânce de la o biserică a săracilor. 

„Stăteam într-o casă abandonată, cu trei etaje. Avem puțin curent, apă nu aveam. Nici nu aveam acte, m-am dus la Prefectură să cer azil politic fiindcă era singura șansă să rămân. Am făcut rost de niște acte temporare de câteva luni de zile”, a povestit Nicolai.

„Voiam să rămân în Franța. Începuse să îmi placă limba, descoperisem mâncarea. Când am mâncat prima dată stridii, somon, nu mi-a plăcut.. de la slănină la stridii era prea mare diferența. Dacă Franța nu m-a vrut, dar eu am vrut-o pe ea. Mi-a plăcut mâncarea, stilul lor de a trăi, mi-a plăcut Parisul, cui nu-i place?!”. 

 


credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati