Antena 3 CNN Life Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Oana Mizil şi Marian Vanghelie. Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie, primit împotriva iubitului, pe care l-a acuzat că a bătut-o.

Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o
Sursa foto: Facebook/ Oana Mizil
de Mia Lungu    |    27 Iul 2021   •   11:35

Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție, valabil pe o perioada de cinci zile, împotriva iubitului ei, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.

Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, de către polițiști, dar Marian Vanghelie declara, încă de luni, pentru Antena 3, că nu s-a întâmplat nimic și că nu a existat între ei decât o ceartă, în urmă căreia Oana Mizil ar fi avut puseuri de tensiune, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Vanghelie, acuzat că a bătut-o pe Oana Mizil: "N-am lovit pe nimeni. O să fim la mare împreună. Nu ne batem, că nu suntem nebuni"

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susține că nu și-a agresat partenera de viață și mama fetiței sale. Acesta a declarat reporterilor Antena 3 că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea.

Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare impreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

"Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția.", a declarat Marian Vanghelie, în exclusivitate, pentru Antena 3.

Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Polițiștii au emis ordin de protecție împotriva fostului primar

Oana Mizil îl acuză pe iubitul ei, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, că a agresat-o fizic. Aceasta a fost internată sămbătă noaptea la un spital din București, pentru îngrijiri medicale. Surse ale Antena 3 spun că împotriva fostului primar de la sectorul cinci a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil, sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

Surse din spital au declarat, pentru Antena 3, că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Potrivit acelorași surse, Doamna Mizil a ajuns la Elias cu cefalee și a spus că a fost agresată. Medicii i-au făcut un CT iar rezultatele au fost bune. Se pare că aceasta își dorea foarte mult un certificat medico-legal, medicii de la Elias i-au spus că ei nu îi pot elibera acest certificat. Atunci i-au dat toate actele medicale și a plecat.

Cei doi încă nu au fost audiați de polițiști, dar ordinul provizoriu va fi prezentat instanței pentru a fi prelungit pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close