Antena 3 CNN Life Obiceiurile banale care spun lucruri importante despre personalitatea ta

Obiceiurile banale care spun lucruri importante despre personalitatea ta

Obiceiurile banale care spun lucruri importante despre personalitatea ta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Ian 2019   •   23:46

A te trage de păr, a da mâna cu cineva sau a alege cu ce te îmbraci azi la muncă nu reprezintă ceva semnificativ. Nu același lucru este și pentru experții behavioriști.

Felul în care mergi - Patti Wood, expertă în limbajul corpului, a mărturisit revistei Men’s Health că felul în care mergi arată ce fel de personalitate ai. Dacă mergi ușor înclinat în față și rapid, ești extrem de productiv și ai o gândire foarte logică.

Dacă mergi cu pieptul înainte, umerii în spate și capul sus ești distractiv, carismatic și sociabil.

Dacă mergi drept, nu te inclini în față, nu scoți nici pieptul înainte, atunci tu ești mai interesat de oameni decât de lucrurile pe care le ai de făcut. Dacă te uiți mai mult în jos atunci când mergi, cel mai probabil ești introvertit și politicos.

Felul în care faci cumpărături - Cercetările au arătat că există două tipuri de consumatori: unul maniac, și unul căruia nu-i place deloc să facă cumpărături. Cumpărătorul maniac este acela care este atent la fiecare detaliu și se hotărăște greu. Pe când celălalt tip de cumpărători ia ceva de pe raft și a terminat. Cumpărătorii maniaci sunt orientați pe detalii și foarte analitici, iar cei cărora nu le plac cumpărăturile sunt obosiți de detalii și preferă informațiile generale, potrivit Reader’s Digest.

×
Subiecte în articol: obiceiuri personalitate
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close