Antena 3 CNN Life Obiceiurile de care nu știai că poți fi dependent

Obiceiurile de care nu știai că poți fi dependent

Obiceiurile de care nu știai că poți fi dependent
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Ian 2019   •   23:40

Când spui „dependență“ te gândești automat la jocuri de noroc, alcool sau tutun. Se pare că există și alte obiceiuri comportamentale, legate de anumite produse sau obiecte pe care le folosești în fiecare zi, care te fac să devii dependent.

Albirea dinților - Utilizarea excesivă sau necorespunzătoare a produselor de albire, cum ar fi lasere, benzi, geluri sau paste poate provoca sensibilitate dentară, durere, iritația gingiilor și chiar distrugerea smalțului. 

Bronzarea artificială - Ultimele studii au arătat că lumina cu ultraviolete declanșează eliberarea endorfinei, hormonul fericirii, motiv pentru care vei asocia bronzul cu relaxarea.

Tatuatul - Abia ți-ai făcut un tatuaj și deja vrei să îți mai faci unul? Rând pe rând, vei simți nevoia să îți faci tot mai multe, vei fi în căutare de simboluri și desene.

Întâlnirile online - Fie își caută jumătatea, fie vor doar o companie pasageră mai mult din curiozitate, aceștia încearcă să cunoască cât mai mulți oameni, fără a ști că se supun unor riscuri, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: obiceiuri dependenta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close