Antena 3 Life Organizatorii Untold și Neversea 2021, anunțul mult așteptat de fani: "Vine vremea să trăim din nou toată magia UNTOLD"

Organizatorii Untold și Neversea 2021, anunțul mult așteptat de fani: "Vine vremea să trăim din nou toată magia UNTOLD"

de Mia Lungu    |    19 Mai 2021   •   15:19
Organizatorii Untold și Neversea 2021, anunțul mult așteptat de fani: "Vine vremea să trăim din nou toată magia UNTOLD" Hepta

"Eroi UNTOLD, Acea magie Untold după care ați tânjit este atât de aproape...o putem gusta! Câmpul magic și sentimentele, prietenii, cea mai bună mulțime, artiști și DJ din această lume...", au anuțat organizatorii Untold, miercuri, pe pagina de Facebook a festivalului.

"Cu toții am trăit din aceste amintiri în ultimii aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea iar acum vine timpul să trăim din nou toată magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Tuturori ne lipsește atât de mult și cu toții merităm să se întâmple anul acesta, așa cum îl știm.", au anunțat aceștia.

"Există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă"

"Facem toate eforturile noastre pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri 2021 UNTOLD.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să organizeze festivalul așa cum vi-l amintiți, așa cum meritați și îl iubiți, alături de muzicieni de talie mondială, într-o fantezie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 de colaboratori ai UNTOLD ne dorim să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.

Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia împreuna. Să știți că lucrăm mai mult decât am lucrat vreodată, pentru ca fantezia vieții reale pe care o cunoașteți și o iubiți să se întâmple anul acesta.

Degetele încrucișate, Eroi UNTOLD! Magia ne ține împreună!"

Festivalul Neversea, care urma să fie organizat în luna iulie, reprogramat tot în acest an

“Cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, Neversea, se va organiza în acest an, la o nouă dată. Vineri, 14 mai, autorităţile au prezentat normele de desfăşurare a evenimentelor până inclusiv în luna august, norme care, în forma actuală, fac imposibilă organizarea festivalului Neversea în luna iulie.

Cea de-a patra ediţie Neversea urma să se desfăşoare în perioada 8-11 iulie dar, la mai puţin de două luni distanţă, setul de norme publicat nu oferă nici un fel de predictibilitate şi claritate privind reluarea activităţilor culturale. În aceste condiţii, organizatorii festivalului se văd nevoiţi să reprogrameze ediţia din iulie pentru o nouă dată, în 2021”, se arată în comunicat.

Organizatorii menţionează că găsirea unei noi date, reconfirmarea artiştilor, recalibrarea resurselor umane şi a celor logistice sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuşi să le facă, în speranţa că autorităţile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp.

Reprezentanţii festivalului Neversea au mai anunţat că există soluţii de a organiza evenimentul în siguranţă, accesul fiind permis doar celor vaccinaţi, testaţi sau cu anticorpi. 

“În schimb, normele publicate de autorităţi spun că în luna iulie evenimentele se pot desfăşura cu un număr limitat de 2500 de persoane, cu distanţare de 2 mp între participanţi. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu îşi doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanţia autorităţilor că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august”, au mai anunţat organizatorii evenimentului muzical.

Directorul de comunicare al Neversea, Edy Chereji, a afirmat că actualele norme sanitare fac imposibilă desfăşurarea festivalurilor

“După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat şi decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca şi desfăşurarea activităţii!

Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o şansă reală în 2021.

Îi asigurăm pe toţi cei care aşteaptă festivalul că vom face tot ceea ce depinde de noi, vom căuta cele mai bune soluţii. În acelaşi timp, solicităm încă o dată autorităţilor să vină în sprijinul industriei culturale prin stabilirea şi comunicarea cât mai clară şi mai rapidă a unor norme care să ajute cu adevărat la reluarea activităţii culturale în România”, a afirmat Edy Chereji. 

Organizatorii au mai precizat că biletele şi abonamentele cumpărate în 2020 şi transformate în Anytime, dar şi cele achiziţionate în acest an, rămân valabile pentru ediţia actualizată Neversea 2021.

Premierul Cîțu, răspuns pentru organizatorii Untold și Neversea: Putem să vorbim despre festivaluri mari după 1 august

Premierul Florin Cîțu, a răspuns, luni, organizatorilor de festivaluri mari din România, care sunt nemulțumiți de ultimele măsuri anunțate de Guvern care vizează industria organizatoare de evenimente. Aceștia spun că nu pot asigura distanțarea fizică între participanți, conform reglementărilor în vigoare în acest moment.

"Bineînțeles că putem merge la festival. Avansăm lucrurile. Cred că lucrurile arată mai bine ca acum două săptămâni.", a declarat Florin Câțu, făcând totuși departajarea între evenimentele cu număr mai mic de participanți și festivalurile mari.

"Noi vorbeam de acele festivaluri după 1 august. În acest moment vorbim de condiții până la 1 august. După 1 august putem discuta de alte evenimente. Putem sa vorbim despre evenimente mari, si Untold si Neversea, dupa 1 august.”, a declarat Florin Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close