Antena 3 CNN Life (P) Cum poti reaprinde iubirea in cuplu?

(P) Cum poti reaprinde iubirea in cuplu?

(P) Cum poti reaprinde iubirea in cuplu?
04 Sep 2018   •   23:16

Orice cuplu trece prin cumpene, insa acestea nu ar trebui sa va indeparteze ci, dimpotriva. Atat timp cat exista comunicare si vointa, totul se poate rezolva, chiar fara a ajunge la divort. Cel mai comun motiv din cauza caruia apar problemele de cuplu este reprezentat de monotonie. Insa nu mai sta cu bratele in san si incepe prin a-i oferi cateva motive persoanei iubite de a continua relatia.

Am adunat o serie de trucuri si sfaturi testate, prin care poti reaprinde flacara iubirii dintre voi. Iata care sunt acestea:

O cina romantica. Femeile adora sa fie invitate la cina si sa primeasca diverse cadouri sau florile preferate. Fa o rezervare la un restaurant pe care ea il adora, ofera-i o rochie sexy, iar la locatie asteapta-o cu un buchet imens de trandafiri.

Cumpara-i o bijuterie. Ofertele tentante ale diferitelor magazine de bijuterii, impreuna cu posibilitatile avantajoase de plata, te vor ajuta sa ii cumperi bijuteria pe care demult si-o dorea. Daca te gandesti la un inel, mai bine arunca un ochi in cutia ei de bijuterii, pentru a afla marimea si cam care sunt preferintele ei. Daca preferi sa ii cumperi o pereche de cercei, o bratara sau o brosa cu diamante sau alte pietre pretioase, uita-te prin dulapul ei, ca sa vezi ce stil vestimentar adopta si daca bijuteria achizitionata va fi purtata zilnic sau doar la ocazii speciale.

Invita-o intr-un city-break. Femeile adora sa calatoreasca, iar daca faci o rezervare intr-un oras al modei, asa cum este Parisul sau Milano, cu siguranta o vei recuceri. Rezerva din timp biletele de avion si hotelul, iar in destinatia aleasa nu uita sa faci rezervare la un restaurant, pentru o cina in doi sau pentru relaxare la spa. Pune niste bani deoparte pentru o sesiune de cumparaturi si fa-o sa se simta cu adevarat speciala. Nu uita de complimente!

Florile si declaratiile de dragoste cuceresc inima oricarei femei. Nu trebuie sa fie o ocazie speciala sa ii oferi flori sau sa ii spui ca o iubesti. Zi de zi o poti surprinde cu micul dejun la pat, cu florile preferate sau cu saruturi de fiecare data.

Si terapia de cuplu este indicata, mai ales daca aveti probleme de comunicare. De cele mai multe ori, acesta este motivul pentru care majoritatea cuplurilor ajung la divort. Lipsa de comunicare si monotonia dauneaza grav relatiei, daca nu faceti ceva in acest sens. Nu este deloc o rusine sa mergeti la consilier in terapia de cuplu, mai ales ca va va oferi sfaturi utile pentru a depasi aceste bariere.

Actiunea in dormitor, la fel de importanta. Se spune ca sexul intretine relatia, asa ca de ce sa nu incercati ceva nou? Pe diferite site-uri, in magazinele naturiste si in farmacii se gasesc o multime de medicamente pentru virilitate, pentru barbatii de orice varsta.

In plus, multe dintre ele sunt naturale si contin plante care ajuta la revigorarea intregului organism, la intensificarea orgasmului si a performantelor sexuale, asa cum este si Tianli. Datorita combinatiei dintre plantele medicinale si aminoacidul L-Arginina, suplimentul Tianli este extrem de eficient pentru imbunatatirea performantelor sexuale datorita aminoacidului cu rol vasodilatator.

Sportul in doi va ajuta sa comunicati mai mult. Daca sunteti pasionati de miscare si vreti sa aratati din ce in ce mai bine, un abonament de cuplu la sala va poate ajuta. Veti invata sa comunicati mai bine in timpul exercitiilor si veti descopera ca exista o pasiune mare intre voi.

×
Subiecte în articol: cuplu dragoste
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close