Antena 3 CNN Life Petrecere fără distanțare într-un club de fițe din București

Petrecere fără distanțare într-un club de fițe din București

Pandemia este sfidată din nou iar, petrecerile din București sunt la ordinea zilei. După imaginile surprinse vineri seară în centrul Capitalei, unde mai mulți polițiști petreceau alături de procurori, în spațiul public au apărut alte imagini, de această dată surprinse într-un club de fițe din nordul Bucureștiului.

Petrecere fără distanțare într-un club de fițe din București
de Iulia Gorgorin    |    23 Ian 2021   •   23:10

Deși autoritățile au anunțat că de luni vor fi relaxate mai multe măsuri restrictive, respectiv restaurantele, barurile şi cafenelele, petrecăreții din București nu au mai avut răbdare și au ales să se relaxeze ei primii înaintea măsurilor.

Dornici de distracţie, tinerii au ales să iasă din case în număr mare şi au ales să meargă într-un club din nordul Capitalei, acolo unde au dansat umăr la umăr, fără a ţine cont de regulile impuse de autorităţi.

Pe ritmuri greceşti, petrecăreţii au avut grijă să îşi etaleze ţinutele de sărbătoare, însă nu au ales să poarte accesoriul impus de pandemie: masca de protecţie.

Deși o nouă tulpină de coronavirus amenință România, iar numărul cazurilor confirmate de români contaminaţi este în creștere, tinerii au petrecut ca în vremurile bune, fără să ţină cont că pericolul de infectare cu noul coronavirus într-un spaţiu închis şi neaerisit este unul foarte mare.

Este vorba despre noua tulpină SARS-CoV-2, varianta B.1.1.7 cu originea în Marea Britanie, mai contagioasă cu aproximativ 70% comparativ cu tulpina considerată dominantă în prezent.

×
Subiecte în articol: București club tineri
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close