Antena 3 CNN Life Care a fost mesajul pe care Pink l-a transmis tuturor femeilor

Care a fost mesajul pe care Pink l-a transmis tuturor femeilor

Care a fost mesajul pe care Pink l-a transmis tuturor femeilor
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Apr 2017   •   14:13

La 37 de ani, Pink este mama a unei fetiţe, Willow Sage şi a unui băieţel nou-născut, Jameson Moon, potrivit One.ro. Cu toate acestea, Pink are o părere foarte bună despre silueta și stilul ei de viață. Datorită acestui fapt, artista a simțit nevoia să spună lumii întregi felul cum se simte și să încerce să lschimbe viziunea despre viață tuturor femeilor.

“Ai crede că am 72 de kg şi 1,60 m? După standardele generale asta m-ar face obeză. Ştiu că nu am un corp perfect şi nu sunt nici măcar aproape de asta dar după doi copii, la naiba! Nu mă simt obeză! Singurul lucru pe care îl simt, sunt eu. ”, a scris artista pe contul său de Instagram împreună cu o fotografie inspirațională.

Mesajul său a fost apreciat de peste 240,000 de ori până acum şi mii de comentarii ce apreciază optimismul şi realismul artistei.

O fană a scris: “Îţi mulţumesc pentru încurajări! Am născut acum 12 săptămâni şi corpul meu este departe de a fi ce îmi doresc…nu îmi place imaginea din oglindă dar îmi iubesc corpul pentru că mi-a dăruit un miracol, pe fiica mea! Eşti minunată! ”

×
Subiecte în articol: mesaj Instagram
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close